pondělí 7. listopadu 2016

České vydání knihy Domácnost bez odpadu a Bea Johnson v Praze

Po hooodně dlouhé odmlce, se zase vracím ke psaní a šíření bezodpadového životního stylu :) A to hned s dvěma úžasnými zprávami.....

Ta první je, že 2.12. máte možnost se osobně setkat a podiskutovat s Beou Johnson, jednou z hlavních průkopnic zero waste hnutí (pokud ji neznáte ZDE je její blog). Jelikož se termín besedy už blíží a kapacita je omezená, tak se přihlašte co nejdřív na stránce www.tomashajzler.com/akce/domacnost-bez-odpadu-bea-johnson, pokud tedy máte 2.12 čas na cestu do Prahy a jste ochotni zaplatit 500 kč ;)

Druhá dobrá zpráva, která je s tou první úzce propojená, je, že kniha Domácnost bez odpadu bude konečně přeložena do češtiny a od 2.12 snad i v prodeji. Autorkou je samozřejmě již zmíněná Bea Johnson a po besedě bude s Beou autogramiáda. Takže pokud se rozhodnete besedu navštívit, máte i možnost být mezi prvními, kdo si knížku koupí a ještě do ní dostat autogram autorky:). Kdo takové štěstí nemá, aby se s Beou osobně setkal ( tak jako já :/), tak si může knížku objednat zde- www.peoplecomm.cz/domacnost-bez-odpadu (zatím se tedy jen postavit do fronty a čekat na e-mail, že už je knížka k mání). I když není kupování nových knih úplně v zero waste stylu, tak myslím, že tuhle "bibli" života bez odpadu jen tak nevyhodíte ;)